Зима іде – свята веде

2020-12-18

/Files/images/mikolay/Миколай6.jpg

Усім відомо, що зимові свята до вподоби і дітям, і дорослим. Але свята Миколая, Нового року, Різдва найбільше очікують діти. Традиції Різдва передаються із покоління у покоління. Діти та дорослі обмінюються подарунками, щедрують, колядують, ходять до храму, святять воду та багато чого іншого. Кожне свято має свою символіку й атрибутику.

День святого Миколая невід’ємна частина української культури та історії, знати яку не лише важливо, а й цікаво. Нині традиція святкувати цей день відроджується по всій Україні, а дітлахи нетерпляче чекають подарунків 19 грудня. Однак, багато дітей не знають ким був Миколай та чому його славлять.

На вшанування милосердя святого Миколая з учнями початкових класів та дошкільної групи було проведено свято «Зима іде - свята веде», де учні більше дізналися. хто такий святий Миколай та за що його так шанують у народі. Учні з цікавістю слухали легенди про Чудотворця, брали участь у веселих конкурсах, розвагах, співали, танцювали, а ще збагатили знання про традиції та звичаї українського народу.

Хай доброта і чуйність Святого Миколая прилине до кожного з нас!

Даруймо тепло і щирість навзаєм!

/Files/images/mikolay/Миколай 1.jpg

/Files/images/mikolay/Миколай2.jpg

/Files/images/mikolay/Миколай3.jpg

/Files/images/mikolay/Миколай4.jpg

/Files/images/mikolay/Миколай5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 79

Коментарi