"Посилка успіху"

2017-11-20

/Files/photogallery/P1010007.JPG

Фортуна завжди на боці наполегливих. У цьому вже вкотре переконалися учні та вихованці Смільченецького НВК. Адже ми не вперше беремо участь у проектах, ініційованих Фондом братів Кличко, проте лише зараз можемо із впевненістю сказати: «Ура!!! Ми - переможці конкурсу «Посилка Успіху»!»

Щоб отримати довгоочікуваний приз, ми відправили. відеоролик тренувань найспортивнішого класу школи - 4, який за підсумками минулого навчального року отримав почесне звання «Гордість школи», на розгляд Експертної ради, де він набрав достатню кількість голосів, щоб увійти до числа переможців. Хоча боротьба за перемогу була нелегкою: у проекті взяли участь більше як півтисячі шкіл з усіх куточків України.

Щоб наш мультимедійний продукт став успішним і зміг претендувати на перемогу, доклали зусиль не тільки четвертокласники, а й їхній класний керівник Дзергун Н.М., учитель фізичної культури Корнієнко С.Я. та учитель інформатики Яковенко А.В.

Днями ми отримали посилку, що містила набір спортивного інвентарю: м’ячі футбольні, волейбольні, баскетбольні, скакалки, набори для настільного тенісу, командні маніжки та ще безліч подарунків для спортивних занять.

Ця посилка – найкращий подарунок для всіх учнів. Це – стимул. Тепер ми ще впевненіше здобуватимемо перемоги.

Маємо надію, що наші спортивні досягнення будуть щорічно примножуватися. Переконані: боротимемось за свою мрію й надалі і ніколи не зупинятимемось на досягнутому!

Кiлькiсть переглядiв: 252

Коментарi