Урок звитяги

2021-05-07

/Files/images/9 травня1.jpg

Весна іде, і переможним кроком
В тюльпановому вічному вогні
Йде травень крізь хвилини, дні і роки,
Несе нащадкам спогади свої.

В історії кожної держави є події, які з часом не втрачають свого історичного значення. Наскрізні теми травня - День пам'яті та примирення, День перемоги над нацизмом у Другій світовій війні та звільнення українських міст у 2014 році.
Україна вшановує пам’ять кожного, хто боровся з нацизмом, а також інших жертв війни. В ці дні ми акцентуємо на людському вимірі, згадуємо і вшановуємо звитягу ветеранів. Сьогодні під час «Уроку звитяги» учні школи не лише вшанували загиблих у роки Другої світової війни, але й згадали про звільнення українських міст у 2014 році. Адже зараз Україна воює з агрессором. Ця боротьба триває щоденно. Вже сім років воїни захищають рідну землю. Тому молодому поколінню українців, потрібно знати та пишатися тим, як переможно українська армія звільняла міста Сходу України в 2014 від російських окупантів.
Нехай мир та злагода завжди панують у наших душах і серцях, нехай світлі травневі свята і наші щирі побажання додадуть всім нових сил та натхнення для побудови мирної та сучасної європейської України!

/Files/images/9 травня2.jpg/Files/images/9 травня3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 107

Коментарi