Чарівна країна знань

2020-08-31

/Files/images/1 Вересня4.jpg

Мабуть, ще ніколи учні, батьки та вчителі так не чекали на початок нового навчального року, як цьогоріч! Тому всю радість від довгоочікуваної зустрічі у Смільчинцях трансформували у феєричне шоу з нагоди Дня знань, яке відбулося 30 серпня у дружньому родинному колі на подвір’ї школи, звичайно, із дотриманням карантинних вимог.

Найяскравішим подарунком для присутніх стали хореографічні композиції, у виконанні юних танцюристів, під керівництвом Терещук Т.Ю. На свято завітало чимало гостей: Новий навчальний рік, Шпаргалка, Лінь і навіть Коронавірус. Дуже зворушив присутніх виступ першокласників. Теплі слова подяки рідній школі, вчителям та батькам пролунали з уст майбутніх випускників.

Директор школи у продовж свята розповіла про основні здобутки навчального закладу за минулий навчальний рік та плани на майбутній, окремо зупинилася на особливостях роботи закладу в умовах карантину. Лариса Миколаївна звернулась до всіх присутніх на святі, побажала здоров'я, натхнення і закликала учнів дзвінкоголосим дзвоником на перший урок вже 1 вересня.

Захід вразив присутніх своєю нестандартністю та креативом. Створив гарний настрій та зарядив позитивом на увесь навчальний рік.

Свято вдалося: щасливі посмішки дітей, дзвінкі пісні, трепетні слова...

Яскраво, щиро, незабутньо.

Нехай мрії здійснюються!

/Files/images/1 Вересня2.jpg

/Files/images/1 Вересня3.jpg

/Files/images/1 вересня 1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 151

Коментарi