Привітання зі святом Останнього дзвоника-2020

2020-05-29

/Files/images/IMG_3743.JPG

Дорогі учні, шановні педагоги та батьки!

Вітаю всіх із закінченням навчального року!

Цей рік був і цікавим, і складним водночас для всіх.

На жаль, у зв’язку з карантином ми не зможемо зустрітися на традиційному святі Останнього дзвоника, але для кожного з нас цей день має своє значення. Для дітей – це нова валіза знань за плечима, для вчителів – гордість за виховання майбутнього покоління, для батьків – мить, коли їхні діти стають дорослішими на рік.

Висловлюю слова щирої вдячності вчителям за щоденну натхненну, самовіддану, невтомну творчу роботу, за терпіння, віру в здібності й таланти своїх учнів, за знання, які ви віддаєте вихованцям, навіть в таких незвичних умовах, як дистанційне навчання.

Хочу подякувати батькам наших учнів. Адже в цьому році без вашої підтримки, спонукання дітей до знань, не вдалося б досягти успіху.

Сьогодні особливий день для тих школярів, які закінчують школу. Дорогі випускники! Вірю, що ви реалізуєте власні здібності, таланти, побудуєте успішну долю. Нехай у вашій пам’яті залишиться якомога більше світлих спогадів про шкільні роки, а попереду у вас доросле життя, повне добрих вчинків та радісних переживань. Бажаю кожному з вас впевнено йти життєвою дорогою, завжди досягати поставленої мети, бути справжніми патріотами, які творять чисте і світле майбутнє.

Тож від усього серця бажаю учням та вчителям гарного й цікавого відпочинку, набратися незабутніх вражень та сил перед початком наступної подорожі країною Знань.

Завідувач Смільчинецької філії Яковенко Л.М.

Кiлькiсть переглядiв: 130

Коментарi