Інструктаж на зимові канікули

2019-12-27

/Files/images/Канікули.jpg

Шановні батьки!

Із 28 грудня по 12 січня (13.01.2020р. – в школу) Ваші діти перебуватимуть на зимових канікулах. З метою попередження хвороб, інвалідності, травматизму просимо Вас звернути особливу увагу на збалансованість харчування дітей, забезпечення їх свіжими овочами та фруктами.

Нагадуємо, що вживання алкогольних напоїв, токсичних і наркотичних речовин, тютюнокуріння призводить до значного погіршення здоров’я дітей. Окрім того, звертаємо Вашу увагу на те, що Ви не маєте права перебувати у стані алкогольного сп’яніння у присутності дитини.

Просимо забезпечити суворе дотримання правил протипожежної безпеки, охорони здоров’я дітей під час новорічних та різдвяних свят, безпеку транспортних перевезень, заборонити дітям використову-вати піротехнічну продукцію. Саме Ви несете персональну відповідальність за збереження життя та здоров'я дітей під час канікул.

Особливу увагу просимо звернути на правила поведінки на воді та льоду. Не допускати дітей на водойми без дорослих. Враховуючи реальну загрозу життю і здоров’ю неповнолітніх, при поводженні з вибухонебезпечними предметами та електротехнічними приладами, просимо постійно контролювати питання зайнятості ваших дітей.

Нагадуємо, що згідно рішення сесії районної ради, перебування дітей на вулиці дозволено до 20 години.

При виникненні надзвичайних ситуацій, нещасних випадків, терміново, протягом доби, інформувати керівництво школи (№ телефону 74-2-40).

Щасливих і радісних свят Вам, добробуту і миру!

Адміністрація НВК

Кiлькiсть переглядiв: 245

Коментарi