День юного натураліста

2019-09-27

/Files/images/P1010936.JPG

Наші учні - активні учасники Всеукраїнської акції «День юного натураліста». Цей захід проводиться з метою активізації роботи з учнівською молоддю щодо формування у неї екологічної культури, залучення її до природоохоронної роботи. Акція проводилася протягом вересня.

В рамках акції проводилися: благоустрій та покращення стану зовнішнього озеленення школи, конкурс на найчистішу класну кімнату; дискусія "Екологічна поведінка - стиль життя чи мода?"; перегляд фільмів: "Наш дім – Планета", "Наше повітря", "Велика таємниця води"; брейн-ринг "Наша Земля", розгадування кросвордів, ребусів, загадок, конкурс малюнків на природоохоронну тематику.

Проведена акція сприяла узагальненню та систематизації екологічних знань, набутих учнями з різних предметів, формуванню відповідального та свідомого ставлення до оточуючого світу, адже збереження і відновлення природи – найважливіше завдання нинішніх і наступних поколінь. Проведенні заходи сприяли розумінню, що відповідальність за стан довкілля, збереження життя на Землі несе кожна людина.

/Files/images/P1010926.JPG/Files/images/P1010932.JPG/Files/images/P1010933.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 151

Коментарi